Wednesday, May 19, 2010

Jade Jagger for Indiska

One of my favourite-shops in Sweden is Indiska,
they have clothes, accessories & interior (I have boxes filled of plates, cups and other things, just waiting for me to get my own appartment) with Indian influences..
Jade Jagger has designed a collection of clothes & interior for Indiska, these are my favourites:




3 comments:

Matilda said...

hej! keramiklinjen ska vara riktigt bra har jag hört från de som går där nu. man fokuserar ganska mycket på att man ska kunna behärska grunderna har jag förstått, och inte bara själva designbiten.
egentligen vet jag inte vad jag ska skriva för jag har inte varit så jättenöjd med detta år, men troligen beror det mest på att det har så mycket blandade typer av människor att den där riktiga folkhögskolestämningen inte har infunnit sig riktigt. dock vet jag att de som har gått tidigare år verkligen har haft sammanhållning, så det är väldigt olika från år till år.
själva grebbestad är egentligen ganska tråkigt, det är ju så litet. i början hade jag väldigt väldigt svårt att ställa om mig till att inte bo i en ordentlig stad och jag hade urtråkigt, men man kommer in i det väldigt snabbt. man kan ju åka rätt billigt till både göteborg eller oslo om man vill iväg en stund.
men det är speciellt att gå på folkhögskola, det är det. och då är det lite tråkigt att jag kom hit ett så osocialt år, och att vi alla som går här är så olika varandra. men, det är definitivt en upplevelse för livet att ha gått på folkhögskola. skolan i sig och själva grebbestad är ju urfint i alla fall, även på vintern.
hoppas mitt svar kan vägleda dig lite. men jag tycker absolut att grebbestad är en skola att tänka över!

jennifer, said...

vilka cravings jag fick nu!

Lola said...

J det va dom skålarna jag snackade om!